Cele 6 subiecte electronic dance club

Ceea ce știm, listele sunt nedrept, întotdeauna incomplete și puternic deschis la critici. Nu, tocmai, se află harul său. Aceste 10 subiecte din focare foarte diferite și aparțin unor stiluri care atinge la techno clasic R&B, mai multe electronice. Ce au în comun? Ei au produs naționale de artiști din cea mai buna recolta 2013 , sunt extrem de ușor de reținut și s-au făcut piese de dans —și va continua să fie un spațiu în care nu se mișcă este unul care este greșit.

electronic dance club

1. Între TIMP (Original Club Mix)
CRISTIAN VARELA
Septembrie 2013. Pentru Sculărie Înregistrări.Dacă vrem un subiect care suna clasic și cu putere reînnoită în același timp, că se confundă noi, crezând că deja ne-am auzit înainte, dar, în realitate, nu ne putem opri să-l asculte pe bucla, între Timp, ea este acolo pentru asta. Techno surround, progresiv, perfect măsurate și ideal pentru a fi amestecat doar la miez de noapte, când a plecat, dar a lăsat de ore înainte de noi, încă. Ce editate în limba engleză pentru sculărie Înregistrări și aparține compilație Ritm Distrikt 05.În scena techno nu este necesar să se prezinte la autorul său, Cristian Varela, mai degrabă, este unul dintre numele cu care să înceapă să vorbească doar în Spania. Lângă Înger Molina și Oscar Wadford reprezintă triada de dj-ul e mult mai tehnic si cu mai multe bagaje pe scena națională.

2. SCMWY-4
SFERICE COORDONATELE ( Oscar Wadford & Christian Wünsch)
Unghi Polar EP. PoleGroup. Dumnezeu le ridică și le petan. Wadford și Wünsch alăturați-vă talentul și pofta de a reveni la techno la stadion întuneric și copleșitoare. PARLAMENTUL european a Unghiului Polar conține patru teme, pentru fiecare dintre care mai sumbru și îngrijorător. Aceste adjective sunt, desigur, alabadores, și rezultatul de a asculta la întregul volum este de a obtine un bilet de întoarcere pentru a ajunge la trance sublim în paradis pentru techno industrial. În special, subiectul SCMWY-4 va fi responsabil pentru că, de fapt, și noi vă faceți griji cu privire la modul de a reveni la realitate.Polar Unghi de editare PoleGroup , un proiect ambițios, care are, de asemenea, o casa de discuri, titrează de propria Oscar Wadford și Creștin Wünsch, împreună cu Exium, Reeko si de Arhitectura.

3. NU ȚINEȚI
PABLO BOLIVAR
Strălucitoare și cu clasa, albumul Trebuie să situate la Pablo Bolivar pe partea de sus a Deep House naționale. Fără a cădea în efectismos gratuit sau împodobesc în plus față de melodii, cu lilting melodii, tastaturi, curat voci cuidadísimas, Trebuie să-și susține cu fermitate linia care separă Casa convenționale. Trebuie să poate fi auzit de la jerk cu o fluență de master. Ce e mai bine? Putem repeta album ca de multe ori, după cum doriți și va suna de fiecare dată și mai seducătoare decât cea anterioară.
Ce editează propriul label, Avant Rădăcini.

4. INVIZIBIL / AMENINȚARE
PIONAL Numele Pional este asociată aproape automat cu John Talabot, pentru că împreună au luat premiul bine-meritat de recunoaștere în întreaga lume datorită producțiilor sale comune și epic lor directă. Cu pe Invizibil/Amenințare, care include trei teme, Pional continuă cariera solo, amestecandu-un pop glamour și senzual cu o firmă serioasă și vocal de un grup de indie care crește sensibilitatea. Rezultatul funcționează, are clasa si emana o personalitate care se mișcă înainte, fără a fi clasifica de tag-uri facilonas. Ultima lui lucrare, el a editat eticheta cu sediul la londra Tinerii Turci.

5. FAJR
EDU IMBERNON & LOS SURUBA
Trio-ul format de Edu Imbernon și cele două componente ale Suruba, Delmar și Alvaro, a crescut cu Fajr până la partea de sus a mai multe piese perforat și mixte ale anului. Ce editați Vinovat, o etichetă cu sediul în Los Angeles expert pentru a găsi și edita mai dansabila pe ambele maluri ale Atlanticului. Piesa e catchy, jucaus dar reținut, și sună într-o cale de mijloc între tech-house si deep house. Valabil pentru a fi jucat în mai multe momente de noapte, și, de asemenea, fiind mai valabile pentru zori. Dacă ampliásemos categoria de cântec de vară pentru fiecare sezon al anului, ne-ar găsi motive să-l includă în fiecare dintre ele.

6. PHANTAST
Uner
Dj și producător din Lleida a avut un an de amețeală. Citat pentru cluburi si festivaluri peste tot pe planetă, în plus, ea are un puternic fani la nivel național. Uner spune că nu de multe ori petrec mai mult de două seri la rând pentru a produce același subiect, că întotdeauna ai nevoie de noi stimuli și distrageri, și asta spune multe. Alții ar dura milenii pentru a ajunge la ritmul, originalitatea, și accident vascular cerebral de vacanță din tot ce atinge. În cadrul pe Phamovi există trei bijuterii de techno evenimente prietenos pentru a vă bucura și de a fi dansat oferindu-i totul. Deși a produs pentru mai multe etichete, în acest caz a fost Cocon, fondată de marele Sven Väth, casa responsabil pentru a se forma și de a pune în pungi de toate dj atent la cele mai bune de pe piață.